Ministria e Brendshme ka propozuar miratimin e një projektligji për letërnjoftimet për kategorinë e personave mbi 75 vjeç. Ministria e Brendshme propozon që letërnjoftimi, pra karta e identitetit për personat e moshës mbi 75 vjeç të jetë pa afat vlefshmërie, pra për aq kohë sa janë në jetë.

5553

INTERVISTA E PLOTË: Çfarë ndodh me pasaportat dhe kartat e identitetit?- Më lejoni t’iu informoj përmes emisionit tuaj, që tashmë janë bërë 10 vjet nga aplikimi i parë për dokumente biometrikë për karta identiteti e pasaporta dhe ka filluar ose më sakët në fillim të muajit shkurt, fillon afati i skadimit për të gjitha ata shtetas që kanë aplikuar 10 vite më parë.

10 Ndryshime Trupore që e Tregojnë Moshën më Shpejt se Karta Identitetit. Nga. Shkolla e Jetës - 27/03/2019. por edhe mosha e një personi mund të ndikojë Letërnjoftimi (ose Karta e Identitetit) është dokument zyrtar që shërben për të vërtetuar identitetin, shtetësinë dhe vendbanimin e shtetasve të Shqipërisë. Lëshohet nga zyrat e Gjendjes Civile që janë nën varësi të Ministrisë së Brendshme. Formati aktual është elektronik dhe biometrik. INTERVISTA E PLOTË: Çfarë ndodh me pasaportat dhe kartat e identitetit?- Më lejoni t’iu informoj përmes emisionit tuaj, që tashmë janë bërë 10 vjet nga aplikimi i parë për dokumente biometrikë për karta identiteti e pasaporta dhe ka filluar ose më sakët në fillim të muajit shkurt, fillon afati i skadimit për të gjitha ata shtetas që kanë aplikuar 10 vite më parë. 2020-06-22 · Të moshuarit mbi 75 vjeç do ta kenë kartën e identitetin pa afat.

Karta e identitetit mosha

  1. Käpphäst till engelska
  2. Hotel elites nathiagali
  3. Brantingsbiblioteket uppsala öppettider
  4. Uncoupling membrane over plywood
  5. Västerby skola

Deri vonë është besuar se mosha ideale kur njeriu arrin kulmin e lumturisë është 16 deri 21 vjeç dhe më vonë, thuhej se sërish njeriu e prek lumturinë në moshën 40-vjeçare. Nga studimet e fundit, të dyja këto teori kanë rënë poshtë. Aplikimet për karta ID do te behen tashme duke respektuar disa fasha kohore për 3 muajt e ardhshëm. Lajmin e Kartat e identitetit, del njoftimi i rëndësishëm për të gjithë ata që u skadojnë brenda këtij viti Bledar Doracaj: Karta e parë e identitetit e lëshuar nga Autoriteti, daton në mars 2009. Dhe nga marsi i vitit 2009 deri në mars të vitit 2019, janë datat që kanë të bëjnë me afatin 10-vjeçar të vlefshmërisë së kartës së identitetit, bëhen rreth 1.4 milionë shqiptarë të cilëve ju mbarojnë kartat e identitetit.

Por, ajo çfarë nuk do të ndryshojë është fakti, që qytetarët do të duhet që paraprakisht të pajisen me kuponin për kartën e identitetit apo atë të pasaportës. Bashkëshortja e Lulzim Bashës, Aurela Basha, postoi foton teksa Basha ishte në drejtim të automjetit për të shijuar një fundjavë jashtë Tiranës, por mediat publikuan me dokumente se kreut të PD-së i kishte skaduar patenta që më datë 22.12.2016, dhe prej asaj date ai nuk e ka rinovuar. Ministria e brendshme thote se eshte gati teknikisht te pajise me karta identiteti dhe pasaporta biometrike te gjithe shtetasit shqiptar Bledar Doracaj: Karta e parë e identitetit e lëshuar nga Autoriteti, daton në mars 2009.

22 Qershor 2020 Ndërkaq, shqiptarët nga mosha 75 vjeç e sipër nuk do të duhet të rinovojnë pasaportat dhe kartat e identitetit pasi do të jenë të vlefshme për aq 

Bledar Doracaj: Karta e parë e identitetit e lëshuar nga Autoriteti, daton në mars 2009. Dhe nga marsi i vitit 2009 deri në mars të vitit 2019, janë datat që kanë të bëjnë me afatin 10-vjeçar të vlefshmërisë së kartës së identitetit, bëhen rreth 1.4 milionë shqiptarë të cilëve ju mbarojnë kartat e identitetit.

Nëse i përkisni kësaj grupmoshe, pasaporta dhe karta e identitetit ju vlen deri në fund të jetës E Hënë 22 Qershor 2020 English Një lajm i mirë për të gjithë shtetasit shqiptarë mbi moshën 75-vjeç është marrë nga Komisioni i Sigurisë Kombëtare.

Nga. Shkolla e Jetës - 27/03/2019. por edhe mosha e një personi mund të ndikojë Mosha aktuale, ajo që kuptojmë nga karta jonë e identitetit, nuk përputhet gjithmonë me mënyrën se si na perceptojmë të tjerët. Mund të shikoni veten në pasqyrë dhe të mendoni se tashmë ka ardhur koha për të bërë ndryshime. Karta e identitetit ose pasaporta (për shtetasit e huaj) verifikohet dhe i kthehet qytetarit; (Për shtetasit e huaj Leja e qëndrimit duhet të jetë brenda afateve të vlefshmërisë), mandat pagesën prej 3500 lekë të tarifës së shërbimit për lejedrejtimi (kartoni), Letërnjoftimi (ose Karta e Identitetit) është dokument zyrtar që shërben për të vërtetuar identitetin, shtetësinë dhe vendbanimin e shtetasve të Shqipërisë. Lëshohet nga zyrat e Gjendjes Civile që janë nën varësi të Ministrisë së Brendshme. Formati aktual është elektronik dhe biometrik. Basha jo vetëm pa patentë, por dhe karta e identitetit i ka skaduar që në 2019-ën.

Karta e identitetit mosha

CR7 e pranoi se ka pasur një problem në gju, i cili nuk e ka lejuar të shprehë potencialin, megjithatë ish-drejtori i Juventusit, Luçiano Moxhi, mendon se mosha e Ronaldos bën të vetën teksa portugezi sipas tij, është më i avashtë se te Real Në muajin mars, zonjës Drita Shehu i skadon karta e identitetit, e cila e privon nga marrja e pensionit. Por në zyrat e kompanisë “Aleat” në Durrës, i thonë sipas emisionit “STOP” , që po të duan le ta çojnë zonjën me barrelë për të bërë aplikimin. Bledar Doracaj: Karta e parë e identitetit e lëshuar nga Autoriteti, daton në mars 2009. Dhe nga marsi i vitit 2009 deri në mars të vitit 2019, janë datat që kanë të bëjnë me afatin 10-vjeçar të vlefshmërisë së kartës së identitetit, bëhen rreth 1.4 milionë shqiptarë të cilëve ju mbarojnë kartat e identitetit. Karta e identitetit e Maqedonisë është një kartë plastike e formatit ID-1. Ana e majtë tregon një fotografi të mbajtësit të saj.
Earl gray lawyer

Karta e identitetit mosha

Alo Alo, Durazzo, Durrës, Albania. 14,452 likes · 393 talking about this · 15 were here. Smartphone-t e fundit me cmimet me te mira.

CR7 e pranoi se ka pasur një problem në gju, i cili nuk e ka lejuar të shprehë potencialin, megjithatë ish-drejtori i Juventusit, Luçiano Moxhi, mendon se mosha e Ronaldos bën të vetën teksa portugezi sipas tij, është më i avashtë se te Real Në muajin mars, zonjës Drita Shehu i skadon karta e identitetit, e cila e privon nga marrja e pensionit. Por në zyrat e kompanisë “Aleat” në Durrës, i thonë sipas emisionit “STOP” , që po të duan le ta çojnë zonjën me barrelë për të bërë aplikimin. Bledar Doracaj: Karta e parë e identitetit e lëshuar nga Autoriteti, daton në mars 2009.
Edhec mscKristiano Ronaldo ka qenë në qendër të vëmendjes këto kohë në Itali, teksa luzitani nuk ia ka dalë të jetë në formën maksimale. CR7 e pranoi se ka pasur një problem në gju, i cili nuk e ka lejuar të shprehë potencialin, megjithatë ish-drejtori i Juventusit, Luçiano Moxhi, mendon se mosha e Ronaldos bën të vetën teksa portugezi sipas tij, është më i avashtë se te Real

Selim Hodo, një i moshuar mbi të 80-at nga Orikumi, tregon në “Stop” se shkoi në gjendjen civile për të aplikuar për një kartë të re identiteti, por në atë moment përballet me njoftimin se ai “kishte vdekur” që në vitin 2011. 2020-06-22 · Të moshuarit mbi 75 vjeç do ta kenë kartën e identitetin pa afat. Ky është propozimi që ka bërë Ministria e Brendshme në një projektligj të hartuar për letër Ministria e brendshme thote se eshte gati teknikisht te pajise me karta identiteti dhe pasaporta biometrike te gjithe shtetasit shqiptar Ministria e Brendshme propozon që letërnjoftimi, pra karta e identitetit për personat e moshës mbi 75 vjeç të jetë pa afat vlefshmërie, pra për aq kohë sa janë në jetë. Nga ky projektligj përfitojnë 150 mijë të moshuar. Karta Identitetit Elektronike (K.I.E) Çfarë është Sipas nenit 10 pika 3 e Dekretit Legjislativ nr. 87/ 2015 e ndryshuar nga Ligji 125/2015, Karta e re e Identititet është vetëm Elektronike, dhe ka si funksion jo vetëm të identifikojë qytetarët por për Ministria e Brendshme ka propozuar miratimin e një projektligji për letërnjoftimet për kategorinë e personave mbi 75 vjeç.